Butiken

För dig som arbetar professionellt med bild

Du vill både veta och hitta allt inom yrkesfoto på ett och samma ställe. Vi är en oberoende yrkesfotoleverantör utan egna agenturer. Din fördel är att vi då säljer det fabrikat som för stunden är det bästa alternativet.  

ProCenter har bedrivit yrkesfotobutik i över 20 år. Det är till oss du ska vända dig när du ska köpa eller hyra professionell fotoutrustning och dator med kringutrustning för bildbehandling.

Vi erbjuder mycket mer

Har du inte möjlighet att besöka oss i butiken kan du dygnet runt handla i vår webshop. På vår Hyrservice hittar du det mesta du kan tänkas behöva inom professionell foto.

PrintStudio är vår bildproduktionsavdelning som gör printar och Fine Art utskrifter i absolut toppklass.  Och som även hjälper dig med utställningsbilder, montering, laminering och ramning.

Besök oss!

ProCenter är fotobutiken där unga assistenter träffas för att bli stora fotografer. Se de senaste nyheterna från ledande tillverkare, ta en fika, umgås och träffa kollegor.

Dessutom visar vi alltid en stor bildutställning och mer än 500 ramade printar hänger på väggarna i butiken.

Gratis kundparkering

Vi finns ett stenkast från Fotografiska och hos oss är det dessutom inte svårt att hitta parkering. Du parkerar gratis i vårt garage.

Butiken

© Copyright 2012-2015. ProCenter registrerat varumärke, alla rättigheter reserverade. Fotografirätten förbehålles respektive fotograf. Reservation för mellanförsäljning, fel i texter, på bilder samt orimliga prisfel. Alla priser är exklusive moms om inte annat anges.