Om oss

ProCenter är mer än bara en fotobutik

I över 20 år har vi servat fotografer och andra bildköpare. Hos oss hittar du det bästa, nytt som begagnat och hyrservice för uppdrag utöver det vanliga.

Vi gör bilder i absolut högsta kvalitet för utställning, portfolio även skolfoto och allt där emellan. Monterar, laminerar och ramar samt mycket, mycket mer.

Du kan handla som både företag och privatperson. Förutom att du kan handla i vår fysiska butik tar vi emot beställningar via telefon och mail samt order via vår webshop: www.procenter.se/webshop
 
Som privatperson betalar du med kort i butiken eller Klarna i webshopen. Företag kan handla på faktura efter sedvanlig och godkänd kreditkontroll. Vi hjälper också till med finanseringslösningar som leasing.
 
Kreditgodkänt företag har även möjlighet att korttidshyra fotoutrustning från en omfattande hyrserviceavdelning.
 

Print

Vår bildavdelningen PrintStudio producerar dina bilder på absolut bästa sätt. Allt från pressbilder, upplagor, portfoliobilder till hela bildutställningar. PrintStudio är känd för ”världens bästa” 30x40 printar.

När du har behov av större bilder gör vi de i vår Chromira-printer eller som pigment print och "Fine Art" bläckstråleutskrifter.

ProCenter är certifierad av Epson som Digigraphielabb och av Hahnemühle som "Certified Studio", vilket säkerställer absolut högsta bildkvalité.

Vår erfarenhet, din tillgång

Digitalavdelningen hjälper dig med rätt bildbehandlingsutrustning, stationärt som bärbart, från dator, skärm, skrivare till lagring och backup.

Du kan tryggt vända dig till oss, vi är utvald av Apple som oberoende återförsäljare och leverantör som har djupgående kunskaper om Apples produkter samt lösningar.

Som Apple Solution Expert har vi dessutom omfattande kunskaper om färghanterade arbetsflöden och kringutrustning.

Välkommen till där det händer

Kort sagt, vad du än behöver så hittar du det hos oss. Det är på ProCenter man träffas, möts och professionellt pratar bild.

Välkommen till ProCenter, du också!

Om oss

© Copyright 2012-2015. ProCenter registrerat varumärke, alla rättigheter reserverade. Fotografirätten förbehålles respektive fotograf. Reservation för mellanförsäljning, fel i texter, på bilder samt orimliga prisfel. Alla priser är exklusive moms om inte annat anges.